Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematorium Rotterdam

In deze prettige omgeving, waarbij met stemmige kleuren, geluiden en beelden een huiselijke sfeer gecreëerd is, is het goed afscheid nemen. Het crematorium in Rotterdam beschikt over drie aula’s. De grote aula (Erasmusbrug) biedt zitplaats voor 120 belangstellenden. Met staanplaatsen is dit aantal uit te breiden naar 250 personen. In de ronde aula (Willemsbrug) kunnen 80 personen zittend een afscheid bijwonen, met staanplaatsen worden dat er 120. De banken zijn zo geplaatst dat de aanwezigen rondom de kist zitten. De overledene staat hier letterlijk centraal. Daarnaast is er nog een familie aula in het crematorium in Rotterdam voor maximaal 20 personen.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Rotterdam

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Rotterdam zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Crematie in crematorium Rotterdam

Met een beperkt aantal nabestaanden kunt u de overledene begeleiden tot in de ovenruimte. Niet iedereen kiest daarvoor, maar het behoort wel tot de mogelijkheden van het crematorium in Rotterdam. Daarna kunt u eventueel gebruik maken van een van de koffiekamers voor een condoleance. Bekijk onze pakketten om te zien wat inbegrepen is bij het pakket van uw keuze. Uiteraard kunt u uw wensen bespreken en de uitvaartleider van Uitvaart24 zorgt ervoor dat u geen onverwachte kosten achteraf zult hebben.

Muziek, film en foto’s in crematorium Rotterdam

Het crematorium in Rotterdam heeft een uitgebreide muziekcollectie tot uw beschikking, maar u kunt ook een eigen CD (van hoge kwaliteit MP3 of WMA) afspelen. Het aanleveren van de muziek kan ook op een USB-stick. We bespreken graag met u wanneer u dat het beste kunt doen. De aula van het crematorium in Rotterdam beschikt over een beeldscherm en ook de ontvangstruimte en condoleanceruimte bieden mogelijkheden tot het afspelen van een DVD of muziek. Wilt u graag zelf muziek maken, of iemand inhuren die live muziek maakt, dan is er ook een vleugel tot uw beschikking.

  • Crematorium Rotterdam - Foto 1
  • Crematorium Rotterdam - Foto 2
  • Crematorium Rotterdam - Foto 3
yardenhuis van Rotterdam

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Rotterdam:
yardenhuis van Rotterdam
Maeterlinckweg 101
3084 KD Rotterdam


Een uitvaart regelen in Rotterdam?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Rotterdam. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Rotterdam vooraf regelen? Intakeformulier