Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematie 

Een crematie regelen brengt veel keuzes met zich mee. Je wilt een passend afscheid voor jouw dierbare, zonder zorgen en zonder hoge kosten. Wanneer je kiest voor een crematie in Rotterdam, is Uitvaart24 de uitvaartverzorger die jou gedurende het hele traject bijstaat. We nemen al jouw wensen en de wensen van de overledene in alle rust telefonisch door tijdens het kennismakingsgesprek. Vervolgens verzorgt Uitvaart24 de gehele crematie en ondersteunen jou en jouw naasten vooraf, tijdens de crematie en achteraf.

Crematie regelen

Zodra je hebt gekozen voor een crematie is het logisch dat je nog allerlei vragen hebt. Hoe regel je een crematie, welke keuzes moet ik maken en wat kost een crematie? Je kunt direct telefonisch
contact opnemen met Uitvaart24, zodat we alle onduidelijkheden kunnen wegnemen. Wij regelen de complete uitvaart en verzorgen de crematie van begin tot eind. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we alles alvast door, van rouwkaart tot crematorium en van condoleance tot catering. Twijfel niet en bel ons, we staan 24/7 voor je klaar.

Crematie Rotterdam

Wanneer je kiest voor een crematie in Rotterdam, is Uitvaart24 de partner die de complete uitvaart verzorgt. Samen met jou lopen we alle keuzes door en nemen alle moeilijke taken uit handen. We streven ernaar om de crematie zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen en jou in alles te ontzien. Uitvaart24 zal voor de overledene een waardige en stijlvolle crematie verzorgen, waarbij altijd aandacht is voor de wensen van jou en van de overledene. Heb je een bijzondere wens of wil je iets extra’s toevoegen aan het afscheid? Ook daarover denken we met je mee.

Crematie tegen lage kosten

Het regelen van een crematie kan hoge kosten met zich meebrengen. Uitvaart24 is eerlijk en transparant over de totale kosten van een crematie. Het is mogelijk om voor ieder budget een crematie te verzorgen. Bij Uitvaart24 kies je uit voordelige crematiepakketten, waardoor de prijs voor een crematie van het begin transparant is. Wil je een extra wens toevoegen, dan is het uiteraard ook mogelijk. We bespreken de mogelijkheden graag met je tijdens het kennismakingsgesprek.

Een crematie in Rotterdam regelen? Neem contact op met Uitvaart24 via telefoonnummer 085-0160614. We lopen alles rustig met je door en beantwoorden al jouw vragen.

Mogelijkheden

Bekijk alle mogelijkheden in deze pakketten voor een crematie in Rotterdam. Mocht u vragen of extra wensen hebben, deel ze en we denken graag met u mee. 

  • Een crematie vanaf € 2299,-

Crematie Pakket A

€ 2.299,-

Crematie in stilte (technische crematie).
U bepaalt het crematorium.

Crematie Pakket B

€ 3.099,-

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematie Pakket C

€ 3.349,-

Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance. U bepaalt het crematorium.

Kosten crematie
Onze stappen

Wat een crematie gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn.

U meld ons het overlijden.

De overledene krijgt
een laatste verzorging.

De overledene blijft tot
de uitvaart in de koeling.

Geen onverwachte kosten achteraf.


De overledene wordt
opgehaald.

Wij leveren een uitvaartkist.

Wij verzorgen de uitvaart.

U meld ons het overlijden.

De overledene wordt opgehaald.

De overledene krijgt een laatste verzorging.

Wij leveren een uitvaartkist.

De overledene blijft tot de uitvaart in de koeling.

Wij verzorgen de uitvaart.

Geen onverwachte kosten achteraf.

Bekijk ook onze begrafenispakketten:
Naar begrafenispakketten